chef icon search icon

Over VHC ActiFood

Alles onder één dak

Bij VHC ActiFood begrijpen we dat een horecazaak niet alleen draait om het serveren van lekkere maaltijden. Er komt nog veel meer bij kijken. Zoekt u bijvoorbeeld naar manieren om uw zaak efficiënter te laten draaien? Of wilt u uw klanten nog beter van dienst zijn door bijvoorbeeld snellere service te bieden? Ook hier kunnen wij u mee helpen.

Wij bieden namelijk ook diverse oplossingen op het gebied van logistiek en efficiency. Zo kunt u zich concentreren op wat het belangrijkste is: uw klanten tevreden houden. Laat VHC ActiFood uw partner zijn voor een slimme zaak en geniet van al het gemak dat wij u kunnen bieden.

Oprichting

VHC ActiFood is een groothandel in Oosterwolde Friesland. De groothandel is opgericht op 24 januari 2000 door Evert Blaauw, Jan Veenstra, Bert Geuze en Koenraad Winter. De heren kenden elkaar uit de branche en hadden een flinke dosis ondernemerschap en ruime ervaring gemeen. Volgens hen had de horeca in de regio behoefte aan:

– Een groothandel met een breed assortiment en service van een onbetwist hoog niveau;
– Een bedrijf dat wist wat de klanten nodig hadden en graag wat extra’s voor ze deed;
– Een groothandel om je bij thuis te voelen.

Sinds de oprichting in 2000 is dit nog steeds de vooruitstrevende visie van het bedrijf, met een groeiende klantenkring en diverse uitbreidingen in de loop der jaren tot gevolg. Dit toont dan ook het overtuigende bewijs van de kracht van de formule.

 

Persoonlijke service

VHC ActiFood onderscheidt zich door de persoonlijke service. Doordat het gehele aanlevertraject geheel in eigen beheer is: van versproduct tot distributienetwerk. Zes dagen per week worden bestellingen op maat geleverd bij klanten in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.
Tevens worden meerdere Waddeneilanden bevoorraad vanuit het depot VHC WaddenFood.

Service & Betrokkenheid

Partner voor de horeca, waarbij service en betrokkenheid voorop staan: dat is waar VHC ActiFood voor staat!
Bestelt u versproducten voor 22.00 uur en overige producten voor 00.00 uur? Dan wordt het de volgende dag geleverd!
Met een assortiment met meer dan 40.000 producten hebben we alles in huis.