logo chef icon

Horeca Vakcollege

SVH Kok

De opleiding tot SVH kok staat in het teken van praktijk: voor echte doeners!

Over het algemeen zijn koks doeners en willen niet te vaak en te veel in de schoolbanken zitten. Daarom vinden wij het belangrijk dat de opleiding vooral op de praktijk wordt gericht, maar ook volledig en uitgebreid is.

Tijdens de opleiding wordt er teruggegaan naar de basis, maar wèl met de kooktechnieken van nu en de modernste apparatuur.

SVH Leermeester

Wil jij met stagiaires werken en zo de volgende generatie in het horecavak gaan begeleiden?
Word ook een onmisbare schakel in de ontwikkeling van horeca medewerkers: deel je kennis en zorg voor een goede begeleiding van de volgende generatie.

Wij bieden een 3-daagse cursus aan. Na deze dagen heb je gelijk je diploma op zak en mag je officieel leerlingen gaan begeleiden!

 

SVH Keukenassistent

De opleiding SVH Keukenassistent is perfect als je wilt starten in de keuken.
Vanuit deze rol assisteer je de kok bij het koken, maken van planningen, voorbereiden van eenvoudige gerechten en leer je elke dag wat nieuws.

Via dit opleidingsprogramma stomen wij onze studenten in 12 lesdagen klaar voor het examen tot SVH Keukenassistent. ​

De functie Keukenassistent is een startfunctie. Dat wil zeggen dat je veel kunt leren als je hiermee begint.

 

SVH Sociale Hygiëne

Tijdens de openingstijden van ieder (horeca)bedrijf, stichting, evenement, instellingen of sportverenigingen waar alcohol geschonken wordt, dient volgens de Dranken- en Horecawet iemand aanwezig te zijn die in het bezit is van het SVH-diploma Sociale Hygiëne.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Laat uw gegevens achter via het volgende contactformulier en opleidingscoördinator, Edwin van Lambalgen, neemt zo spoedig mogelijk contact op.