logo chef icon search icon

Assortiment

Non-Food

VHC ActiFood heeft een ruim assortiment aan non-food artikelen. Op zoek naar nieuwe meubels, servies of andere non-food producten? Neem dan contact op met onze non-food specialist!

Verscentrum

Een verscentrum bestaande uit AGF, slagerij en visgroothandel: al uw verse producten dagelijks op maat geleverd!

Zuivel

Zuivel is een van de belangrijkste ingrediënten in uw keuken en een toonaangevende poot onder de arrangementen die u uw gasten voorschotelt. Logisch dat wij u de zuivel vers en dagelijks aan huis bezorgen. Het assortiment is heel divers en van constante topkwaliteit.

Bier, wijn en gedistilleerd

Frisdranken, wijnen, gedistilleerd en bieren completeren het food assortiment. Benieuwd naar ons assortiment of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Marco Scheffer, accountmanager wijn & gedistilleerd.

Verse vleeswaren

Met de vleeswaren van VHC ActiFood beschikt u over een onuitputtelijke bron van inspiratie. Onze sortering gesneden en ongesneden vleeswaren is omvangrijk en bevat naast de bekende soorten, exquise verrassingen uit het buitenland. Verder kiest u uit een breed scala aan heerlijke specialiteiten, waaronder verse paté en patétaart. Echte aanraders als amuse en voorgerecht en een belofte voor het hoofdgerecht.