chef icon search icon

Assortiment

VHC ActiFood heeft een assortiment met ruim 40.000 producten, dat erop gericht is om alle klanten te kunnen bedienen. We bieden een grote selectie van voedingsmiddelen, dranken, non-food producten en meer aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Maar soms kan het voorkomen dat een product dat u zoekt niet in ons assortiment voorkomt. Als dit het geval is, dan gaan we graag voor u op zoek naar het product dat u zoekt. Onze specialisten zullen hun uiterste best doen om het product voor u te vinden, zodat u toch kunt profiteren van alles wat we te bieden hebben.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en ons assortiment? Neem gerust vrijblijvend contact op met uw vaste vertegenwoordiger!

Non-Food

Als u op zoek bent naar non-food artikelen voor uw horecabedrijf en wilt profiteren van professioneel advies, neem dan contact op met onze non-food specialist, Marielle Grit. Zij staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw zaak. Of het nu gaat om meubels, servies of andere non-food producten, Marielle heeft de kennis en ervaring om u te adviseren over wat het beste past bij uw wensen en behoeften.

Non-food

Verscentrum

Ons Verscentrum van 3000 m2 omvat een groenteafdeling en -snijderij, een slagerij en een visafdeling. Dit assortiment is gevarieerd en sluit nauw aan bij de hedendaagse gast. Ook zuivel is bij ons in alle variatie verkrijgbaar.

Levering

Bestelt u de producten vandaag voor 22.00 uur?
Dan heeft u deze producten de volgende dag in huis, in het juiste gewicht en grootte.
En natuurlijk in de gewenste verpakking!

Verscentrum

Zuivel

Er gaat niets boven verse zuivel! En dat is dus precies wat wij dagelijks aan huis bezorgen.
Het assortiment aan zuivelproducten is heel divers en van constante topkwaliteit. Het zuivelassortiment bevat onder andere een ruime keuze aan eieren en melkproducten. Denk hierbij aan onder andere slagroom, boter, kwark, desserts en kaas.
Tevens bestaat het uitgebreide kaasassortiment uit Hollandse en buitenlandse kazen.

Bier, wijn en gedistilleerd

Frisdranken, wijnen, bieren en gedistilleerde dranken maken het food assortiment compleet.
Bent u benieuwd naar ons voorraad of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?
Neem dan contact op met Marco Scheffer, accountmanager wijn & gedistilleerd.

Neem contact op met Marco Scheffer

Verse vleeswaren

Onze sortering gesneden en ongesneden vleeswaren is omvangrijk en bevat naast de bekende soorten tevens specialiteiten uit het buitenland. Daarnaast bevat het assortiment een breed scala aan heerlijke specialiteiten, zoals onder andere verse paté. Dit betreft echte aanraders als amuse en voorgerecht en een belofte voor het hoofdgerecht.

Noten & Zuidvruchten

VHC ActiFood biedt een compleet assortiment noten en zuidvruchten, zoals pijnboompitten, walnoten en gedroogde zuidvruchten. Heerlijk voor bij de borrel en als aanvulling bij een mooi gerecht. Van voordelige horecamix tot luxe notenmelanges.

Diepvries

Ingevroren producten zijn goed van kwaliteit!
Het diepvries assortiment bevat niet alleen snacks, maar ook bake-off producten, vlees, vis en groente.

DKW

Het DKW-assortiment bevat een allesomvattend warenvoorraad met bekende merken, minder bekende merken en eigen merken van VHC.
De brede keuze bestaat uit onder andere kruiden, sauzen, koffie en overige droogwaren.