Workshops
Training “Vinden en binden van goed personeel’’
Datum: maandag 20 maart
Aanvang: 09.45 uur
Duur: 10.00 uur tot 15.00 uur
Incl lunch
Vinden en binden van goed personeel is een actieve workshop met trainingselementen. Tijdens de workshop staat het neerzetten van uw horeca bedrijf als sterk merk in de arbeidsmarkt en het vinden en binden van medewerkers centraal.
Kosten training; € 125,00 pp
Training "Shoot your food"
Datum: maandag 20 maart
Aanvang 9.45 uur
Duur 10.00 tot 14.00 uur
Incl. lunch
Natuurlijk willen ondernemers overbrengen op klanten hoe lekker het eten is wat zij bereiden, want eten doet men ook met de ogen.
Toch is het maken van foodfoto’s vaak lastiger dan gedacht. Bij het maken van de foto moet namelijk rekening worden gehouden met compositie, licht en het formaat van de foto.
Maar er komt veel meer bij kijken.
Voorjaar Inspiratiedag Chaupain, Mescoo,Coolbreak
Datum: dinsdag 21 maart
Inloop van 11.00 tot 14.00
Workshop 1: 11.30-12.00 uur
Workshop 2: 12.30 – 13.00 uur
Een doorlopende proeverij met alle informatie over de nieuwste trends, Streetfood & desserts en een koffie proeferij
Succesvol ondernemen is net als reizen: met het juiste kompas slaagt je droom!
Datum: maandag 27 maart
Aanvang 9.45 uur
Duur 10.00 tot 16.30 uur
Incl. lunch
In deze interactieve training investeer je in jezelf als ondernemer en in je bedrijf.
Meer tevreden gasten dankzij gastologie
Datum: maandag 3 april
Aanvang 9.45 uur
Duur 10.00 tot 14.00 uur
Incl. lunch
In deze interactieve training investeer je in jezelf als ondernemer en in je bedrijf.
Coole ijscreaties
Datum: maandag 17 april
Sessie 1;
Aanvang: 9.45 uur
Start: 10.00 tot 12.30 uur
Sessie: 2;
Aanvang: 13.15 uur
Start: 13.30 tot 16.00 uur
Leverancier; NIC ijs en van de Moortele
Workshop en Proeverij; BBQ en Cocktails
Datum: maandag 1 mei
Het zomerseizoen staat voor de deur! Dat betekent langer het terras open en volop barbecueën. Bresc introduceert tijdens deze workshop een compleet nieuwe BBQ & grill reeks met maar liefst acht nieuwe producten: marinades op waterbasis, glazes voor unieke smaak en glans en een fruitige salsa voor de perfecte topping.