chef icon search icon

Workshops

 

 

 

Bij VHC ActiFood hebben we een divers aanbod aan verschillende workshops, cursussen, trainingen en SVH-erkende opleidingen. Ons Experience Center biedt een ruime keuze aan opleidingen op culinair gebied, met professionele adviseurs die klaarstaan om jou te helpen je vaardigheden op het gebied van horeca te verbeteren. Alles om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen!

Geïnteresseerd in het werken of werk je al in de horeca-industrie? Dan heb je de keuze uit diverse SVH-erkende opleidingen en workshops georganiseerd door het Horeca Vakcollege. Onze opleidingen zijn speciaal ingericht om horecavaardigheden te verbeteren: zo wordt jouw carrière in de horeca succesvol.

Inspiratiedag Boost je horecabedrijf

Maandag 30 oktober

De (na)zomer is voorbij en het is inmiddels tijd om jouw horecabedrijf winterklaar te maken. Kun je frisse ideeën gebruiken om de omzet in de wintermaanden een oppepper te geven?
Dan is onze inspiratie dag Boost je horecabedrijf the place to be!

Inspiratiedag najaar, met een vleugje kerst

Maandag 13 november

De dagen worden korter en het weer frisser. Tijd voor gerechten en dranken die passen bij het sfeervolle kaarslicht van deze donkere dagen!
Hoe zet jij het najaar – en niet te vergeten de kerst – op de kaart in jouw horecabedrijf?

Winterse BBQ en meer...

Maandag 4 december

Niet alleen thuis maar ook in de horeca steken we de BBQ steeds vaker in de winter aan. Bij VHC ActiFood stoken we daarom op maandag 4 december het vuurtje op.

Training bedieningspersoneel

Op aanvraag

Werken in de bediening: Hoe ontvang je je gasten? Hoe neem je een bestelling op? Hoe dek je een tafel, en hoe haal je deze weer uit? Het inwerken van nieuw personeel kost altijd een tikkeltje extra aandacht. En bij die taak helpen wij graag mee!