VHC ActiFood biedt elk jaar weer verschillende interessante workshops. Van inspiratiedagen tot een cursus gastologie. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle horeca zaak te onderhouden.

onze
workshops

Workshop

23 september 2025 vanaf 12:00

CookingLive Rational 23 september

CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.

Lees meer

Workshop

7 oktober 2025 vanaf 13.00

Gastvrijheid & Upsell

“Maak van jouw gastvrijheid een herinnering die blijft”

Lees meer

Workshop

14 oktober 2025 vanaf 13.00

Najaars Inspiratiedag Patisserie & More

Laat je inspireren tijdens een sprankelende middag vol smaak, gemak en creativiteit.

Lees meer

Workshop

28 oktober 2025 vanaf 12:00

CookingLive Rational 28 oktober

CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.

Lees meer

Training

29 oktober 2025

SVH HACCP Training

In 1 dag je kennis op orde.

Lees meer
Spices

Workshop

30 oktober 2025 vanaf 11.00

Picolier van Verstegen

Meer smaak, minder moeite. Laat kruiden en spice oils je keukenwerk verrijken.

Lees meer

Workshop

4 november 2025 vanaf 11:30

Walking lunch

Kom proeven, ontdekken en inspiratie opdoen, loop gezellig mee en laat je smaakpapillen verassen!

Lees meer

Workshop

11 november 2025 vanaf 12:00

CookingLive Rational 11 november

CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.

Lees meer

Cursus

18 november 2025 vanaf 9.00

Special: Macarons de Paris, door Patisserie Academy on tour

Kleurrijke koekjes met een smeuïge vulling op basis van fruit of chocolade: we hebben het natuurlijk over de Macaron!

Lees meer

Workshop

26 november 2025 vanaf 9.45

Special Cacaobotertechniek – Airbrush

Airbrushen is hot. Met deze techniek voorzie je huisgemaakte bonbons van een spetterende kleurcombinatie.

Lees meer

cursus

9 december 2025 vanaf 9.00

Special Éclair de France

Altijd al willen weten hoe je perfecte eclairs maakt? Tijdens deze cursus ontdek je de geheimen achter deze elegante klassieker.

Lees meer

Workshop

15 december 2025 vanaf 12:00

CookingLive Rational 15 december

CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.

Lees meer

Opleiding

7 januari 1e les , 21 januari 2e les, 28 januari 3e les, 18 februari 4e les, 4 maart examen (optioneel) vanaf 9.00

Opleiding basis chocolatier, door patisserie academy on tour

De cursus Basis Chocolatier gedurende vier weken, één dag in de week plaats

Lees meer

Workshop

17 februari 2026 vanaf 11:00

CookingLive Rational 17 februari

CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.

Lees meer

Workshop

3 maart 2026 vanaf 11.00

Masterclass Foodpairing Bier & Co

“Culinaire Proeverij” Ontdek de ideale bier- spijscombinaties

Lees meer

Workshop

9 maart 2026 vanaf 9.00

Bread & Breakfast

Voor (toekomstige) B&B-eigenaren, horecaprofessionals, bakkers en liefhebbers die hun gasten willen verwennen met kwaliteit. Ook geschikt voor wie wil starten met ontbijtservice of brunchconcepten.

Lees meer

Workshop

10 maart 2026 vanaf 19:00

Inspirerende avond voor sportkantines en dorpshuizen

Inspirerende avond voor bestuur en vrijwilligers van sportkantines en dorpshuizen

Lees meer

Cursus

17 maart 2026 vanaf 9.00

Special travel cakes

Altijd al willen leren hoe je verfijnde Travel-Cakes maakt die perfect zijn om mee te nemen en indruk te maken?

Lees meer

Workshop

24 maart 2026 vanaf 11:00

CookingLive Rational 24 maart 2026

CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.

Lees meer

Workshop

21 april 2026 vanaf 11:00

CookingLive Rational 21 april 2026

CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.

Lees meer

Workshop

19 mei 2026 vanaf 12:00

CookingLive Rational 19 mei 2026

CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.

Lees meer

Workshop

9 juni 2026 vanaf 11:00

CookingLive Rational 9 juni 2026

CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.

Lees meer

Training

Training op aanvraag

Training bedieningspersoneel

Werken in de bediening: Hoe ontvang je je gasten? Hoe neem je een bestelling op? Hoe dek je een tafel, en hoe haal je deze weer uit?

Lees meer

Workshops

Workshops op maat

Maak gebruik van ons ActiFoodLab om je eigen workshops te hosten

Lees meer

wij helpen
je graag
verder

Bauwien de Jong
Gastvrouw | Training & Experience Center

laat hier
je gegevens
achter