VHC ActiFood biedt elk jaar weer verschillende interessante workshops. Van inspiratiedagen tot een cursus gastologie. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle horeca zaak te onderhouden.
Workshop
23 september 2025 vanaf 12:00
CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.
Workshop
7 oktober 2025 vanaf 13.00
“Maak van jouw gastvrijheid een herinnering die blijft”
Workshop
14 oktober 2025 vanaf 13.00
Laat je inspireren tijdens een sprankelende middag vol smaak, gemak en creativiteit.
Workshop
28 oktober 2025 vanaf 12:00
CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.
Training
29 oktober 2025
In 1 dag je kennis op orde.
Workshop
30 oktober 2025 vanaf 11.00
Meer smaak, minder moeite. Laat kruiden en spice oils je keukenwerk verrijken.
Workshop
4 november 2025 vanaf 11:30
Kom proeven, ontdekken en inspiratie opdoen, loop gezellig mee en laat je smaakpapillen verassen!
Workshop
11 november 2025 vanaf 12:00
CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.
Cursus
18 november 2025 vanaf 9.00
Kleurrijke koekjes met een smeuïge vulling op basis van fruit of chocolade: we hebben het natuurlijk over de Macaron!
Workshop
26 november 2025 vanaf 9.45
Airbrushen is hot. Met deze techniek voorzie je huisgemaakte bonbons van een spetterende kleurcombinatie.
cursus
9 december 2025 vanaf 9.00
Altijd al willen weten hoe je perfecte eclairs maakt? Tijdens deze cursus ontdek je de geheimen achter deze elegante klassieker.
Workshop
15 december 2025 vanaf 12:00
CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.
Opleiding
7 januari 1e les , 21 januari 2e les, 28 januari 3e les, 18 februari 4e les, 4 maart examen (optioneel) vanaf 9.00
De cursus Basis Chocolatier gedurende vier weken, één dag in de week plaats
Workshop
17 februari 2026 vanaf 11:00
CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.
Workshop
3 maart 2026 vanaf 11.00
“Culinaire Proeverij” Ontdek de ideale bier- spijscombinaties
Workshop
9 maart 2026 vanaf 9.00
Voor (toekomstige) B&B-eigenaren, horecaprofessionals, bakkers en liefhebbers die hun gasten willen verwennen met kwaliteit. Ook geschikt voor wie wil starten met ontbijtservice of brunchconcepten.
Workshop
10 maart 2026 vanaf 19:00
Inspirerende avond voor bestuur en vrijwilligers van sportkantines en dorpshuizen
Cursus
17 maart 2026 vanaf 9.00
Altijd al willen leren hoe je verfijnde Travel-Cakes maakt die perfect zijn om mee te nemen en indruk te maken?
Workshop
24 maart 2026 vanaf 11:00
CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.
Workshop
21 april 2026 vanaf 11:00
CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.
Workshop
19 mei 2026 vanaf 12:00
CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.
Workshop
9 juni 2026 vanaf 11:00
CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.
Training
Training op aanvraag
Werken in de bediening: Hoe ontvang je je gasten? Hoe neem je een bestelling op? Hoe dek je een tafel, en hoe haal je deze weer uit?
Workshops
Maak gebruik van ons ActiFoodLab om je eigen workshops te hosten