logo chef icon search icon

Formules

Franchise geeft ruimte om te ondernemen en lokale specialiteiten te voeren. Daarom bieden wij drie formules aan: Family, Foodmaster en Vital4Skool. Zo kunt u professioneel ondernemen en uw zaak toch een persoonlijk touch geven. Daarnaast beleveren wij ook de samenwerkingsformule: Snackpoint. Het fullservicepakket bestaat uit onder andere reclamecampagnes, productacties en het optimaliseren van de uitstraling van uw bedrijf.

Family

Dit staat voor een warm welkom, eten in een ongedwongen sfeer, een luxe cafetaria, met een uitnodigende inrichting, klantvriendelijk, lekker eten en beleving. Family is er voor de hele familie, van kindermenu’s en salades tot stevige Family-burgers.

Foodmaster

Een traditionele Hollandse cafetaria in een modern jasje. De frituurcultuur en producten van goede kwaliteit staan centraal, zoals vers belegde broodjes, frites en menu’s voor lunch en diner. De uitstraling is vriendelijk brutaal.

Vital4Skool

Met de formule Vital4Skool, gezonde schoolcatering voor leerlingen en medewerkers, willen wij een bijdrage leveren aan een goede leefstijl. Vital4Skool biedt uitgebalanceerde producten, zoals een broodje kaas, gezonde soep en een frisse smoothie. Vital4Skool heeft de NFV Franchise Trofee gewonnen (Nederlandse Franchise Vereniging).

Snackpoint

Een samenwerkingsverband van zelfstandige snackbars en cafetaria’s. De formule staat voor vertrouwde kwaliteit, strenge hygiëne, gedegen vakmanschap, uitsluitend topmerken, grandioze acties en de unieke kidzklub. Elke maand presenteert Snackpoint aansprekende acties.