chef icon search icon

Formules

Bij onze franchise-formules kunt u professioneel ondernemen met de ruimte om lokale specialiteiten te voeren en uw zaak een persoonlijke touch te geven. Wij bieden drie formules aan: Family, Foodmaster en Vital4Skool, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Daarnaast bieden wij ook de samenwerkingsformule Snackpoint aan, waarbij wij u van een fullservicepakket voorzien dat bestaat uit onder andere reclamecampagnes, productacties en het optimaliseren van de uitstraling van uw bedrijf. Zo kunt u professioneel ondernemen met de zekerheid van onze ondersteuning en expertise.

Als u geïnteresseerd bent in onze franchise-formules of meer wilt weten over ons fullservicepakket, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om uw droom van het ondernemen in de horeca-industrie waar te maken.

Family

Dit staat voor een warm welkom, eten in een ongedwongen sfeer, een luxe cafetaria, met een uitnodigende inrichting, klantvriendelijk, lekker eten en beleving. Family is er voor de hele familie, van kindermenu’s en salades tot stevige Family-burgers.

Foodmaster

Een traditionele Hollandse cafetaria in een modern jasje. De frituurcultuur en producten van goede kwaliteit staan centraal, zoals vers belegde broodjes, frites en menu’s voor lunch en diner. De uitstraling is vriendelijk brutaal.

Vital4Skool

Met de formule Vital4Skool, gezonde schoolcatering voor leerlingen en medewerkers, willen wij een bijdrage leveren aan een goede leefstijl. Vital4Skool biedt uitgebalanceerde producten, zoals een broodje kaas, gezonde soep en een frisse smoothie. Vital4Skool heeft de NFV Franchise Trofee gewonnen (Nederlandse Franchise Vereniging).

Snackpoint

Een samenwerkingsverband van zelfstandige snackbars en cafetaria’s. De formule staat voor vertrouwde kwaliteit, strenge hygiëne, gedegen vakmanschap, uitsluitend topmerken, grandioze acties en de unieke kidzklub. Elke maand presenteert Snackpoint aansprekende acties.