logo chef icon search icon

Workshops

SVH Kok

Tijdens dit opleidingsprogramma worden deelnemers in 22 lesdagen klaargestoomd voor het examen tot SVH Kok.

De cursus start op:

Maandag 22 november
Duur: 09.00 – 17.00 uur

SVH Keukenassistent

In 12 lesdagen krijgt de deelnemer een perfecte opleiding tot SVH keukenassistent. Dit is de startfunctie voor een loopbaan in de keuken. Tijdens deze cursus leer je iedere dag iets nieuws!

De cursus start op:

Donderdag 25 november
Duur: 09.00 – 17.00 uur

HACCP

Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Volg nu de training HACCP bij het Horeca Vakcollege!

De training vindt plaats op:

Dinsdag 30 november
Aanvang: 09.45 uur
Duur: 10.00 – 14.00 uur
Inclusief lunch

SVH Leermeester

Deze cursus is bedoeld voor horecaondernemers met een paar jaar ervaring in de keuken of bediening. Het doel van deze opleiding is kennis overdragen, zodat er meer professionaliteit ontstaat op de werkvloer.

De driedaagse cursus staat gepland op:

Woensdag 6 oktober
Duur: 09.00 – 17.00 uur

Woensdag 20 oktober
Duur: 09.00 – 17.00 uur

Woensdag 3 november
Duur: 09.00 – 17.00 uur

Workshop Chocolade en Patisserie

De interactieve workshop chocolade en patisserie wordt gegeven door Ton Jongejan. Wilt u eens lekker uitpakken met chocolade, bijvoorbeeld voor een high tea? Kom dan naar deze workshop!

De training staat gepland op:

Dinsdag 12 oktober
Aanvang: 09.45 uur
Duur: 10.00 – 16.00 uur
Inclusief lunch

SVH Sociale Hygiëne

Tijdens de openingstijden van ieder (horeca)bedrijf, stichting, evenement, instellingen of sportverenigingen waar alcohol geschonken wordt, dient volgens de Dranken- en Horecawet iemand aanwezig te zijn die in het bezit is van het SVH-diploma Sociale Hygiëne.

De cursus vindt plaats op:

Woensdag 27 oktober
Aanvang: 08.30 uur
Duur: 09.00 – 17.00 uur

Woensdag 8 december
Aanvang: 8.30 uur
Duur: 09.00 – 17.00 uur

Woensdag 9 februari 2022
Aanvang: 08.30 uur
Duur: 09.00 – 17.00 uur

Chique Frites met verrassende toppings

Het is de trend van dit moment: frites serveren als culinair hapje of lekker tussendoortje. Zelfs bekende topchefs hebben ambachtelijke frites herontdekt. Deze workshop is een aanrader voor iedereen die frites aanbiedt: van cafetaria tot restaurant! 

De workshop staat gepland op:

Maandag 1 november
Aanvang: 09.45 uur
Duur: 10.00 – 12:00 uur

Maandag 1 november
Aanvang: 13.15 uur
Duur: 13.30- 15.30 uur

Wereldse keuken: thais koken

Citroengras, kokos, koriander, gember en peper: dat zijn de smaakmakers in de Thaise keuken. Wie wel eens op reis in Thailand is geweest of Thais heeft gegeten, weet dat de chefs uit Thailand bekend staan om hun smaakrijke keuken. Volg nu deze workshop/proeverij voor inspiratie!

De workshop staat gepland op:

Dinsdag 2 november
Aanvang: 09.45 uur
Duur: 10.00 – 13.00 uur

Gastvrijheid

Tijdens de training ‘blink uit in gastvrijheid’ laat Horecadiva Margaretha Wierda u ontdekken hoe u en uw medewerkers kunnen uitblinken in gastvrijheid. Een training boordevol inspiratie!

De training staat gepland op:

Maandag 8 november
Aanvang: 09.45 uur
Duur: 10.00 – 13.00 uur
Inclusief lunch

Maandag 8 november
Aanvang: 13.45 uur
Duur: 14.00 – 17.00 uur

Scoren met streetfood

Kom tijdens deze workshop ontdekken hoe u scoort met swingend Zuid-Amerikaans streetfood. Ga aan de slag met taco’s, salsa’s en avocado’s tijdens de workshop gegeven door LA Streetfood.

Deze workshop wordt aangeboden op:

Maandag 15 november
Aanvang: 09.45 uur
Duur: 10.00 – 13.00 uur

Maandag 15 november
Aanvang: 13.45 uur
Duur: 14.00 – 17.00 uur

Uitpakken met (h)eerlijke visgerechten

Wilt u als chef-kok uw gasten verrassen met visgerechten die net een tikkeltje anders zijn dan uw horecabuur? Dan is deze masterclass geknipt voor u!

De masterclass vindt plaats op:

Maandag 22 november
Aanvang: 12.45 uur
Duur: 13.00 – 15.00 uur