logo chef icon search icon

Scoren met streetfood

Hoe maakt u een unieke burger met perfecte smaakcombinaties?
Wat is een snelle en constante manier om een originele hotdog of smakelijke loaded nachos te bereiden?
LA Streetfood weet daar wel raad mee!
Tijdens de workshop laten de foodexperts u zien en proeven hoe onderscheidend lekker producten kunnen zijn.
Bovendien kunt u zich met streetfood onderscheiden van de concurrent.

Na de workshop wordt een leuke goodiebag met met producten van LA Streetfood beschikbaar gesteld!

Sessie 1 
Maandag 9 mei
Aanvang: 9.45 uur
Duur: 10.00 – 13.00 uur

Sessie 2
Maandag 9 mei
Aanvang: 13.45 uur
Duur: 14.00 – 17.00 uur

Speciaalbier bij streekproducten

Speciaalbieren hebben de bierkaart van Nederland veroverd. Maar wat eet u erbij?

Bierkenner Rick Kempen van Bier & Co neemt u tijdens de proeverij mee in de wereld van speciaalbieren.

Rick werkt al sinds 1998 bij Bier & Co en zijn missie is: speciale bieren van over de hele wereld bereikbaar maken voor groot publiek.
Samen met culinair adviseur, Edwin Bokkers, laten ze uw proeven welke bieren wel en niet matchen met streekproducten.

Let op: opgeven voor deze workshop is niet meer mogelijk. De workshop is vol.

Uitpakken met (h)eerlijke visgerechten

Wilt u als chef-kok uw gasten verrassen met visgerechten die net een tikkeltje anders zijn dan uw horecabuur? Dan is deze masterclass geknipt voor u!

Tijdens de masterclass wordt ingegaan op visproducttrends, nieuwe bereidingstechnieken, het efficiënt schoonmaken en verwerken van vis.
Naast vakkennis schotelen we u veel inspiratie voor.
De specialisten van Bresc verzorgen samen met culinair adviseur, Edwin Bokkers, deze training.

Krijtbord schrijven

Heeft u een krijtbord in uw horecazaak of op uw terras, maar weet u niet hoe u moet beginnen en welke letters u moet gebruiken?
Dan is de workshop krijtbord schrijven geknipt voor u!
Studio Sigrid brengt u de kneepjes van het krijtbord schrijven bij in 2,5 uur.

Bij de workshop is onder andere een krijtbord van 40 cm x 60 cm inbegrepen. Deze materialen neemt u na de workshop mee naar huis, zodat u gelijk aan de slag kunt!

Voor de aanschaf van deze materialen vragen wij een kleine bijdrage van €15.- p.p (excl. BTW). U kunt gepast betalen of ter plekke pinnen.

Let op: opgeven voor deze workshop is niet meer mogelijk. 

De kracht van cocktails

De horecagast van nu wil verrast worden met een spannend en smaakmakend drankje.
Voor u als horecaondernemer biedt dit kansen: met cocktails kunt u extra marge maken.
Volg daarom de cocktailtraining van Olivier Ensink van De Monnik Dranken en ontdek de kracht van cocktails op uw borrelkaart!

Het menu van de workshop:
– Winst maken met cocktails
– De coolste en internationale cocktailtrends
– Tips en tricks voor het maken van verleidelijk lekkere cocktails
– Het basisrecept dat elke bartender moet kennen en waarmee meer dan 200 cocktailcreaties te maken zijn.

Let op: opgeven voor deze workshop is niet meer mogelijk. De workshop is vol.

Personeel binden en boeien

Als horecaondernemer zit u niet te wachten op personeelstekort. Bovendien wilt u de toppers aan uw horecazaak binden en hen blijven boeien.
Hoe u dat doet, leert u in deze training van Mariëlle van de Walle van Metodo. Zij is internationaal gecertificeerd NLP-trainer gespecialiseerd in de horecabranche.

Tijdens de workshop laat zij u ervaren hoe u op een eigentijdse en prikkelende manier van leidinggeven personeel bindt en boeit.
Ze gebruikt hiervoor 10 essentiële aandachtspunten die gebaseerd zijn op NLP, coachend leidinggeven en praktische psychologie.
Aan het einde van de training gaat u de deur uit met een actieplan voor uw horecazaak.

Meer tevreden gasten dankzij gastologie

Investeren in gastvrijheid loont. Daarvan is gastvrijheidsdeskundige en gastologe Jeannine Sok overtuigd.
In deze training wordt u zich bewust van uw gedrag ten opzichte van de gast. U leert omgaan met verschillende soorten gasten.
Daarnaast maakt u kennis met de gastentypologie van Gastologie.

Aan de slag met kostprijsberekening

Het overkomt veel horecaondernemers: ze kleden gerechten of buffetten zo rijkelijk aan dat de inkoopprijs niet meer in verhouding staat tot de verkoopprijs.
Een goede kostprijsberekening is van vitaal belang voor het rendement van uw horecazaak. In deze training ontdekt u hoe u grip krijgt en houdt op uw marge.
U ontvangt handige schema’s waarin u gemakkelijk de kostprijs per gerecht berekent en vervolgens de verkoopprijs bepaalt.