Workshop/proeverij
Barbecue en cocktails
Datum
Maandag 1 mei
Inloop
10.45 uur
Duur
11.00 – 14.00 uur
Barbecue en cocktails, wees klaar voor de zomer!
Het zomerseizoen staat voor de deur! Dat betekent langer het terras open en volop barbecueën. Bresc introduceert tijdens deze workshop een compleet nieuwe BBQ & grill reeks met maar liefst acht nieuwe producten: marinades op waterbasis, glazes voor unieke smaak en glans en een fruitige salsa voor de perfecte topping. Heerlijke nieuwe producten voor de horecaprofessional die actief wil zijn in (outdoor) barbecue en grill en eenvoudig wil variëren met smaak.
Deze nieuwe reeks smaakmakers speelt in op de huidige trend outdoor cooking, waarbij het gehele jaar door de barbecue/grill een onmisbare beleving is in de horeca. Naast de standaard toepassingen met vis, vlees en kip is de nieuwe reeks ook perfect te combineren met groenten voor verrassende vegetarische en vegan gerechten.
De Cocktail Club zal u tijdens deze dag inspireren om in een handomdraai heerlijke cocktails te maken zodat u voor het zomerseizoen uw gasten kunnen trakteren op een verassende cocktail.