logo chef icon search icon

Voorjaar Inspiratiedag; Chaupain, Mescoo, Coolbreak

Datum
Dinsdag 21 maart

Inloop
11:00 – 14:00 uur

Raak geïnspireerd door onze eigen concepten: CoolBreak, Mescoo en Chaupain!

CoolBreak
Het lekkerste ijs met de feestelijkste sauzen, siropen en dips. Laat u inspireren door CoolBreak! Tijdens de doorlopende proeverij krijgt u informatie over de nieuwste trends op het gebied van ijs, waaronder Cake & Shake, cocktails met ijs siropen en Boba’s. Daarnaast laten wij u kennis maken met het nieuwe CoolBreak Klantportaal, hét platform onmisbaar voor jou als ijsverkoper!

Mescoo
Of het nu gaat om een mooie cappuccino, krachtige espresso of een romige café au lait, met Mescoo presenteert u uw klanten altijd heerlijk geurige, verse koffie! Tijdens de koffieproeverij laat Mescoo u kennis maken met de wereld van koffie.

Chaupain
De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak. Dat is de missie van Chaupain. Tijdens de inspiratiedag geeft Chaupain inspirerende workshops onder de thema’s ‘Street food’ en ‘Gemak in de keuken’.

Workshop Chaupain
Street food

Duur
11:30 – 12:00

Streetfood is hip, trendy en onderscheidend. Tegenwoordig is street food niet alleen meer te vinden op straat of op foodfestivals. Ook in restaurants, lunchrooms en cafetaria’s doet street food intrede. Tijdens deze inspirerende workshop laten de experts van Chaupain u graag kennismaken met eenvoudig te bereiden street food recepten!

Workshop Chaupain
Gemak in de keuken: Desserts

Duur
12.30 – 13.00

Tijd is tegenwoordig een kostbare factor. Daarom zijn er steeds meer horecaondernemers op zoek naar gemakkelijke desserts die snel te bereiden zijn. Tijdens deze inspirerende workshop laten de experts van Chaupain u zien hoe in een handomdraai een heerlijk dessert op tafel gezet kan worden!