chef icon search icon

Producten op maat gemaakt

Verscentrum

Voor 22.00 uur besteld? Volgende dag in huis!

Ons Verscentrum van 3000 m2 omvat een groenteafdeling en -snijderij, een slagerij en een visafdeling. Dit assortiment is gevarieerd en sluit nauw aan bij de hedendaagse gast, die steeds meer kiest voor regionale, duurzame, fair trade en biologische producten.

Bestelt u uw verse producten voor 22:00 uur? Dan heeft u ze de volgende dag in huis met het juiste gewicht en grootte en in de gewenste verpakking!

Dijkstra groente en fruit

Logo Dijkstra Groenten en Fruit

Verse aardappelen, groente of fruit: alles komt rechtstreeks bij de telers vandaan of direct van de veiling. Alle denkbare groente- en slasoorten, rauwkost en fruit worden naar wens voor VHC ActiFood verwerkt.

Recept op maat? Wij bereiden recepturen op maat en zijn per kilo dagelijks te bestellen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseur: Martin Dijkema.

Horecaslagerij De Vries

Logo De Vries Horecaslagerij

De diverse vleessoorten worden bij VHC ActiFood op maat gesneden in gewenste porties.

De vleesproducten worden vanuit de hele wereld aangevoerd. Rundvlees komt vooral uit landen als Ierland, Engeland, Schotland, Australië, Uruguay en Brazilië. Het meeste varkensvlees komt uit Nederland. Het vlees is altijd van topkwaliteit en wordt door gespecialiseerde horecaslagers verwerkt en geportioneerd.

Heeft u advies nodig? Onze adviseur, Marco van der Haar, denkt graag met u mee!

Visgroothandel Elzinga

Logo Visgroothandel Elzinga

Elzinga’s Visgroothandel levert tientallen visvarianten: van zalm, kabeljauw en zeebaars tot tongetjes, mosselen, wijting en makreel. Voor een optimale versheid wordt de tijd tussen vangst en aankomst in de haven kort gehouden.

De vis wordt volgens HACCP-normen verwerkt en vanaf de afslag rechtstreeks en geconditioneerd aangeleverd. De meeste vis heeft een MSC- of ASC-keurmerk. MSC is een keurmerk voor wilde vis, ASC voor een verantwoord beheer van kweekvis. De porties worden op maat geportioneerd en geleverd.

Bent u op zoek naar een passend visproduct voor uw gerecht? Onze adviseur, Edwin Bokkers, denkt graag met u mee!