logo chef icon search icon

Producten op maat

Verscentrum

Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis

Het verscentrum van VHC ActiFood heeft een oppervlakte van 3.000 m² bestaande uit een groenteafdeling en -snijderij, een slagerij en een visafdeling. Het versassortiment is gevarieerd en sluit nauw aan op de hedendaagse gast die steeds meer kiest voor regionale, duurzame, fair trade en biologische producten. Ook zuivel is bij ons in alle variaties verkrijgbaar.
Uw versproducten leveren wij een dag na bestelling met het juiste gewicht en grootte en in de gewenste verpakking.
Bestelt u uw verse producten voor 22.00 uur? Dan heeft u ze de volgende dag in huis!

Dijkstra groente en fruit

Verse aardappelen, groente of fruit: alles komt rechtstreeks bij de telers vandaan of direct van de veiling. Alle denkbare groente- en slasoorten, rauwkost en fruit worden naar wens voor VHC ActiFood verwerkt.
Recept op maat? Wij bereiden recepturen op maat en zijn per kilo dagelijks te bestellen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseur: Martin Dijkema.

Horecaslagerij De Vries

Vlees maakt het gerecht en bepaalt het bijpassende sausje en de wijn. De diverse vleessoorten worden bij VHC ActiFood op maat gesneden in gewenste porties.
De vleesproducten worden vanuit de hele wereld aangevoerd. Rundvlees komt vooral uit landen als Ierland, Engeland, Schotland, Australië, Uruguay en Brazilië. Het meeste varkensvlees komt uit Nederland. Het vlees is altijd van topkwaliteit en wordt door gespecialiseerde horecaslagers verwerkt en geportioneerd.
Heeft u advies nodig? Onze adviseur, Marco van der Haar, denkt graag met u mee!

Visgroothandel Elzinga

Elzinga’s Visgroothandel levert tientallen visvarianten: van zalm, kabeljauw en zeebaars tot tongetjes, mosselen, wijting en makreel. Voor een optimale versheid wordt de tijd tussen vangst en aankomst in de haven kort gehouden. De vis wordt volgens HACCP-normen verwerkt en vanaf de afslag rechtstreeks en geconditioneerd aangeleverd. De meeste vis heeft een MSC- of ASC-keurmerk. MSC is een keurmerk voor wilde vis, ASC voor een verantwoord beheer van kweekvis. De porties worden op maat geportioneerd en geleverd.
Bent u op zoek naar een passend visproduct voor uw gerecht? Onze adviseurs, Jan Elzinga en Edwin Bokkers, denken graag met u mee!