chef icon search icon

‘Maak indruk met trendy chocoladeschelpen’

Deze workshop is geannuleerd

Workshop ‘Ontdek de wondere wereld van chocolade’

Datum: Dinsdag 26 september
Tijd: 10.00-13.00 uur

Om de mooiste en lekkerste creaties met chocolade te maken, hoef je geen topchocolatier te zijn. Je hoeft alleen de juiste ingrediënten in te kopen en te weten hoe je ze gebruikt. Kom daarom naar de workshop ‘Ontdek de wondere wereld van chocolade’. Daarin laat Ton Jongejan, chef van de Callebaut Chocolate Academy, je zien hoe je met chocoladeproducten van Callebaut verrassende en trendy items voor je menukaart kunt maken.

Bijvoorbeeld met behulp van het nieuwe Mona Lisa-concept van het befaamde chocolademerk. Dit bestaat uit taco-schelpen, gemaakt van donkere chocolade (64 procent). Vul deze met een bont palet aan zoete en zoute smaken. Zo maak je in een handomdraai een smakelijke chocoladecreatie voor ‘on the go’ of als dessert. Al generaties lang gebruiken chocolatiers, patissiers en bakkers de kwaliteitsproducten van Callebaut, dus je kunt erop rekenen dat je bij deze chocolademakers in goede handen bent.

Wil je dit najaar indruk op je gasten maken door ze de chocoladetaco’s of andere trendy chocoladecreaties voor te zetten? Meld je dan NU aan voor deze workshop! Ga hier naar het aanmeldformulier en schrijf je direct in.