chef icon search icon

Non-food

Als u op zoek bent naar non-food artikelen voor uw horecabedrijf, dan is VHC ActiFood de ideale partner. wij bieden een ruim assortiment aan producten, van meubels en servies tot keukenmateriaal en klein keukenapparatuur. Daarnaast werken wij samen met zorgvuldig uitgekozen partners om u de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u graag weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom, waar wij u inspireren met de verschillende presentatie-mogelijkheden voor uw producten. Onze showroom is gericht op tafelpresentatie en biedt onder andere porselein, bestek, glaswerk, menumappen en verlichting. Tevens kunt u bij ons terecht voor de nodige keukeninrichting.

 

Non-food

Voor meer informatie of als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Marielle Klaassen-Grit. Zij staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw zaak. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen om uw zaak naar een hoger niveau te tillen. Laat VHC ActiFood uw partner zijn voor al uw non-food artikelen.

Contact

Mariëlle Klaassen-Grit
Non-Food VHC ActiFood B.V.
[email protected]
T 0516-567107
M 06-46142499