logo chef icon search icon

Non-food

Als u op zoek bent naar non-food artikelen voor uw horecabedrijf, dan is VHC ActiFood de ideale partner. Wij bieden een ruim assortiment aan producten, van meubels en servies tot hygiëne- en veiligheidsoplossingen. Daarnaast werken wij samen met zorgvuldig uitgekozen partners om u de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u graag weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom, waar wij u inspireren met de verschillende presentatie-mogelijkheden voor uw producten. Onze showroom is gericht op tafelpresentatie en biedt onder andere porselein, bestek, glaswerk, menumappen en verlichting. Tevens kunt u bij ons terecht voor de nodige keukeninrichting.

 

Non-food

Voor meer informatie of als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Marielle Klaassen-Grit. Zij staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw zaak. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen om uw zaak naar een hoger niveau te tillen. Laat VHC ActiFood uw partner zijn voor al uw non-food artikelen.

Contact

Mariëlle Klaassen-Grit
Non-Food VHC ActiFood B.V.
[email protected]
T 0516-567107
M 06-46142499