logo chef icon search icon

Non-food

Non-food

VHC ActiFood biedt een ruim assortiment Non-Food aan en werkt samen met zorgvuldig uitgekozen partners.

Laat u inspireren in onze showroom op het gebied van de presentatie-mogelijkheden van uw producten! De showroom is gericht op tafelpresentatie in de vorm van porselein, bestek, glaswerk, menumappen en verlichting. Tevens kunt u voor de nodige keukeninrichting bij ons terecht.

Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met Marielle Klaassen-Grit.

Maandactie juni: 20% korting op Jersey assortiment

Gedurende de gehele maand juni ontvangt u maar liefst 20% korting op het porselein van Jersey! 

Mix en Match! Jersey is erg sterk en krasbestendig. Een kleurrijke, frisse serie die zich uitstekend leent voor zowel het serveren van kleine hapjes als grote gerechten. De compleetheid van het Jersey assortiment zorgt voor veel mogelijkheden en kan ingezet worden voor een breed scala aan horecaconcepten. Met het ruime Jersey assortiment in vijf verschillende kleuren: oranje, groen, blauw, bruin en grijs, kunt u eindeloos combineren en zo de perfecte presentatie neerzetten.
Jersey zorgt altijd voor een fraaie, kleurrijke aanvulling van uw concept.

Alle items uit deze lijn zijn geproduceerd volgens Engelse productiewijze waardoor de onderzijde van de borden volledig zijn geglazuurd en dat voorkomt krassen. Door de topkwaliteit van dit porselein geven wij 5 jaar chipgarantie op geselecteerde items.

Meer informatie gewenst over deze actie? Neem dan contact op met Mariëlle!

Contact

Mariëlle Klaassen-Grit
Non-Food VHC ActiFood B.V.
[email protected]
T 0516-567107
M 06-46142499