logo chef icon search icon

Masterclass “De Vegetarische en Vegan keuken”

Datum: maandag 23 januari
Vega(n) en veganistische keuken van Unilever

Sessie 1
Aanvang: 10.00 uur
Duur: 10.15 uur tot 11.45 uur

Sessie 2
Aanvang: 13.15 uur
Duur: 13.30 uur tot 15.00 uur

De Vegetarische Slager heeft nieuwe producten geïntroduceerd! Middels deze producten wordt het nog makkelijker om in te spelen op de toenemende vraag naar vegetarische gerechten én serveer je in een mum van tijd een heerlijk gerecht aan je gasten!
Tijdens de masterclass ‘De Vegetarische en Vegan keuken’ inspireert Unilever u graag met deze nieuwe producten en de wijze waarop u hier mooie gerechten, zowel starters als hoofdgerecten, van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan de Raw NoBeef burger, kipstukjes en Crispy Chicken burger. Daarnaast is Vega(n) steeds meer in trek en wordt de vraag naar plantaardige voeding alsmaar versterkt. Gasten zijn nu meer dan ooit bezig met hun voeding, waar het vandaan komt en wat ze precies eten. Speel in op deze trend met een groenterijke menukaart en bied voldoende vegetarische opties aan!