chef icon search icon

Training kostprijsberekening

Datum
Dinsdag 7 maart

Inloop
9.45 uur

Duur
10.00 – 14.00 uur (incl. lunch)

Het overkomt vele horecaondernemers: ze kleden gerechten of buffetten zo rijkelijk aan dat de inkoopprijs niet meer in verhouding staat tot de verkoopprijs. Dat is natuurlijk zonde! Een goede kostprijsberekening is van vitaal belang voor het rendement van uw horecazaak.

Ga aan de slag met kostprijsberekeningen en krijg zo meer grip op uw marge!
In deze training ontdekt u hoe u grip krijgt en houdt op uw marge. U ontvangt handige schema’s waarin u gemakkelijk de kostprijs per gerecht berekent en vervolgens de verkoopprijs bepaalt. Uiteraard nemen we zelf de proef op de som.

Over de trainer Petra Venekamp van ConcreetAdvies
Adviseur Petra Venekamp werkt sinds jaar en dag in de gastvrijheid sector. Zodoende kent zij de operationele uitdagingen van de internationale hotellerie en nationale horecabranche van binnen en buiten. Ook is zij bekend met het gemeentelijk horecabeleid, de instanties en de wet- en regelgeving waarmee u te maken heeft.