logo chef icon

Inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van gerechten?

Op deze pagina delen wij regelmatig leuke recepten, ideeën en andere inspiratie.

Bent u op zoek naar iets specifieks? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Wij denken namelijk graag met u mee waar mogelijk!

Aardbeienijs met gegrilde watermeloen en witte chocoladeflikken

Dit recept voor aardbeienijs met gegrilde watermeloen en witte chocoladeflikken past perfect bij het mooie weer.

Bekijk het recept

Cocktails

Tijd voor cocktails? Misschien zijn deze cocktailrecepten wel iets voor uw menukaart!

Bekijk de cocktails

Asperges met Iberico

We zitten weer volop in het aspergeseizoen en daarom komen wij met een heerlijk recept voor asperges met iberico.

Bekijk het recept

Tajine van witvis met couscoussalade

Een heerlijke marokaanse stoofpot met witvis. Deze tajine stoofpot is snel te bereiden en is uitstekend te combineren met een Folenvie Colombard Blanc wijn. Voor meer info kunt u het recept bekijken.

Bekijk het recept

Lente risotto

Een gezonde vegetarisch lente risotto voor een goed begin van de lente.

Bekijk het recept

Flatbread met pulled lamb

Bekijk hier een heerlijk recept voor flatbread met pulled lamb. Dit recept is makkelijk om te bereiden en wordt gemaakt met simpele ingredienten.

Bekijk het recept

Borrelhapjes

Eenvoudige borrelhapjes en voor ieder wat wils!
Bovendien zijn deze hapjes snel gemaakt en variërend.

Pesto burger en patatje pesto

Een heerlijke combi: burger en patat.
En hoe leuk is het als deze gerechten goed te combineren zijn?
Bekijk het recept van het patatje pesto en de burger!

Verse pasta met salieboter

Zelf pasta maken is makkelijker dan we denken!
Wij delen graag het recept van het Horeca Vakcollege, waarmee je eenvoudig pasta kunt maken.
Bereid er wat salieboter bij en je hebt een heerlijk gerecht.

Pasta cacio e pepe

Een heerlijk pastarecept met kaas en peper. Het gerecht is eenvoudig te bereiden.
Hierdoor is het gerecht zeer geschikt voor onder andere take-away en een bijzondere gelegenheid.

Tip:

Voeg bijvoorbeeld rucola, (zongedroogde) tomaatjes of room, zoals kookroom toe.
Hierdoor wordt het een ander gerecht en ideaal voor de afwisseling.

Daarnaast kunt u ook zelf tips geven, zoals het aanbieden van een wijntip aan uw gasten.