logo chef icon search icon

HACCP Training

In 1 dag je kennis op orde

 

1 dag

 

Praktijkdag klein groepje

 

Bewijs van deelname

 

199,- ex. btw.

HACCP E-learning & parktijkdag

 

Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren.

De Europese Wet & Regelgeving schrijft voor dat iedereen die met (onverpakte) voedingsmiddelen werkt moet weten hoe hier veilig mee om te gaan.

Als ondernemer ben je er verantwoordelijk voor, dat iedereen binnen je bedrijf volgens de regels van de Hygiënecode werkt. Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen aan deze training.

Inhoud van de training

 

Omdat wij horeca-mensen doeners zijn heeft het Horeca Vakcollege een HACCP training ontwikkelt die bestaat uit:

De theorie d.m.v. een e-learning
Een praktijkdag (inclusief lunch)

Tijdens de praktijkdag leer je alle ins en outs en krijgt je gelegenheid om interactief bij te dragen en te oefenen. Deze praktijkdag bieden wij aan in samenwerking met Diversey, onze partner in schoonmaakproducten.

Meer weten

Wilt u meer weten of heeft u een vraag?
Vul onderstaand formulier in en opleidingscoördinator, Edwin van Lambalgen, neemt z.s.m. contact met u op!

SVH - Overige - Branche-erkende opleiders