logo chef icon search icon

Uitgebreid assortiment

Food

Meer dan 40.000 producten

Zuivel

Zuivel is één van de belangrijkste ingrediënten in uw keuken en een toonaangevende poot onder de arrangementen die u uw gasten voorschotelt. Wij bezorgen de zuivel vers en dagelijks aan huis. Het assortiment is heel divers en van constante topkwaliteit.

Bier, wijn en gedistilleerd

Frisdranken, wijnen, gedistilleerd en bieren completeren het food assortiment. Benieuwd naar ons assortiment of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Marco Scheffer, specialist wijn & gedistilleerd.

Verscentrum

Een verscentrum bestaande uit AGF-afdeling, slagerij en visgroothandel: al uw verse producten dagelijks op maat geleverd!

Verse vleeswaren

Met de vleeswaren van VHC ActiFood beschikt u over een onuitputtelijke bron van inspiratie. Onze sortering gesneden en ongesneden vleeswaren is omvangrijk en bevat de bekende soorten exquise verrassingen uit het buitenland. Verder kiest u uit een breed scala aan heerlijke specialiteiten, waaronder verse paté en patétaart. Echte aanraders als amuse en voorgerecht en een belofte voor het hoofdgerecht.