logo chef icon search icon

Uitgebreid assortiment

Food

Meer dan 40.000 producten

Zuivel

Er gaat niets boven verse zuivel en dat is dus precies wat wij dagelijks aan huis bezorgen. Het assortiment is heel divers en van constante topkwaliteit.
Het zuivelassortiment bevat een ruime keuze aan eieren en melkproducten, zoals slagroom, boter, kwark, desserts en kaas. Het uitgebreide kaasassortiment bestaat uit Hollandse en buitenlandse kazen.

Bier, wijn en gedistilleerd

Frisdranken, wijnen, gedistilleerd en bieren maken het food assortiment compleet. Benieuwd naar ons assortiment of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Marco Scheffer, accountmanager wijn & gedistilleerd.

Verscentrum

Ons Verscentrum van 3000 m2 omvat een groenteafdeling en -snijderij, een slagerij en een visafdeling. Dit assortiment is gevarieerd en sluit nauw aan bij de hedendaagse gast. Ook zuivel is bij ons in alle variatie verkrijgbaar. Wij leveren uw versproducten een dag na bestelling, met het juiste gewicht en grootte in de gewenste verpakking!

Verse vleeswaren

Onze sortering gesneden en ongesneden vleeswaren is omvangrijk en bevat naast de bekende soorten ook specialiteiten uit het buitenland. Daarnaast bevat het assortiment een breed scala aan heerlijke specialiteiten, zoals verse paté: echte aanraders als amuse en voorgerecht en een belofte voor het hoofdgerecht.