chef icon search icon

Uitgebreid assortiment

Food

Meer dan 40.000 producten

Zuivel

Er gaat niets boven verse zuivel en dat is dus precies wat wij dagelijks aan huis bezorgen. Het assortiment is heel divers en van constante topkwaliteit.
Het zuivelassortiment bevat een ruime keuze aan eieren en melkproducten, zoals slagroom, boter, kwark, desserts en kaas. Het uitgebreide kaasassortiment bestaat uit Hollandse en buitenlandse kazen.

Bier, wijn en gedistilleerd

Frisdranken, wijnen, gedistilleerd en bieren maken het food assortiment compleet. Benieuwd naar ons assortiment of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Marco Scheffer, accountmanager wijn & gedistilleerd.

Verscentrum

Ons Verscentrum van 3000 m2 omvat een groenteafdeling en -snijderij, een slagerij en een visafdeling. Dit assortiment is gevarieerd en sluit nauw aan bij de hedendaagse gast. Ook zuivel is bij ons in alle variatie verkrijgbaar. Wij leveren uw versproducten een dag na bestelling, met het juiste gewicht en grootte in de gewenste verpakking!

Verse vleeswaren

Onze sortering gesneden en ongesneden vleeswaren is omvangrijk en bevat naast de bekende soorten ook specialiteiten uit het buitenland. Daarnaast bevat het assortiment een breed scala aan heerlijke specialiteiten, zoals verse paté: echte aanraders als amuse en voorgerecht en een belofte voor het hoofdgerecht.

Noten & Zuidvruchten

VHC ActiFood biedt een compleet assortiment noten en zuidvruchten, zoals pijnboompitten, walnoten en gedroogde zuidvruchten. Lekker bij de borrel of als aanvulling bij een mooi gerecht: van voordelige horecamix tot luxe notenmelanges.

DKW

Het DKW-assortiment bevat een allesomvattend assortiment met bekende merken, minder bekende merken en eigen merken van VHC. Het brede assortiment bestaat uit onder andere kruiden, sauzen, koffie en overige droogwaren.

Diepvries

Ingevroren producten zijn goed van kwaliteit.
Het diepvries assortiment bevat niet alleen snacks, maar ook bake-off producten, vlees, vis en groente.