VHC ActiFood mag zich Dutch Cuisine-partner noemen. Dit betekent dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan om de Nederlandse keuken en eetcultuur te promoten.

Een mooi streven! Want de Nederlandse eetcultuur verdient wat ons betreft een herwaardering. Deze rijke keuken, die zich van oudsher kenmerkt door zijn gezonde, creatieve en duurzame gerechten met lokale producten past helemaal bij VHC ActiFood.

Mede-oprichter van VHC ActiFood Evert Blaauw: “We zien dat onze afnemers steeds vaker vragen naar regionale en duurzame producten. Ook merken we dat horeca- en cateringbedrijven meer kennis willen opdoen over verantwoord koken. VHC ActiFood speelt zelf als bedrijf al in op deze duurzaamheidstrend en we willen daarin ook een belangrijke stimulerende rol naar onze klanten vervullen. Wij zijn er van overtuigd dat de samenwerking met Dutch Cuisine zowel voor ons bedrijf als onze afnemers een fantastische stimulans is om beter in te spelen op wat er momenteel op foodgebied speelt. Wij willen in de komende tijd ook lokale leveranciers aan Dutch Cuisine binden.”

Kijk voor meer informatie op www.dutch-cuisine.nl