Waarom?
Door de steeds strengere regelgeving vanuit Google Play en met name de Apple Store, lopen wij met ons online bestelsysteem tegen technische problemen aan. Ondanks dat u er wellicht nog niets van merkt, worden de mogelijkheden van het online bestelsysteem beperkt als gevolg van deze regelgeving.

Om de volledige functionaliteiten van het bestelsysteem te kunnen blijven gebruiken, bieden wij u een simpel alternatief als mobiele gebruiker. Het is namelijk heel eenvoudig om op uw telefoon een snelkoppeling te maken naar ons bestelsysteem. Op deze wijze zijn we veel flexibeler en zijn we niet gebonden aan derden, zoals Google en Apple.

Hoe werkt het?

Voor Android gebruikers

Stap 1: Ga op uw Smartphone / tablet naar uw standaard browser.
Stap 2: Ga naar https://bestellen.actifood.nl
Stap 3: Rechtsboven in uw scherm ziet u 3 puntjes onder elkaar; klik daarop en klik daarna op ‘Toevoegen aan startscherm’. Er wordt nu vanzelf een icoon aangemaakt op het startscherm (helemaal achteraan).

Voor iPhone (Apple) gebruikers

Stap 1: Ga op uw iPhone/ iPad naar uw standaard browser.
Stap 2: Ga naar https://bestellen.actifood.nl
Stap 3: Onder in uw scherm ziet u het ‘Opties’ symbool (icoon met pijl omhoog), klik daarop en klik daarna op ‘Zet op beginscherm’. Er wordt nu vanzelf een icoon aangemaakt op het beginscherm (helemaal achteraan).

U dient eenmalig opnieuw in te loggen via de nieuwe inlogpagina. Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u deze aanvragen via “wachtwoord vergeten” onder het kopje login.

Zo kunt u gewoon met uw mobiel bij ons blijven bestellen zoals u gewend bent.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, staan we u graag te woord.

VHC ActiFood B.V.