Inspiratie voor coole ijscreaties
Datum
Maandag 17 april
Sessie 1
Inloop: 9.45 uur
Duur: 10.00 – 12.30 uur
Ontdek hoe u ijscreaties maakt waarmee u zich onderscheidt!
Softijs is in alle opzichten een gunstige aanvulling op het assortiment van uw fastfood of horecazaak. In deze workshop laten we u zien hoe u meer beleving toevoegt aan dat heerlijk romige softijs. Presenteer ijscreaties in een nieuw jasje en met een gedurfde afwerking. Bijvoorbeeld met brownies, vers fruit, krokante toppings, koekjes, nootjes, crispy pearls, geserveerd ze in verschillende vormen. Wat dacht u van een heerlijk ijsje, getapt in een verse bubble waffle, of het upgraden van een milkshake naar een trendy freak shake?
Dit komt er tijdens de workshop aan bod:
- Hoe u op de juiste wijze softijs tapt
- Het snel en mooi bereiden van ice donuts, ice coffee, speciale koffies, freakshakes, alcohol-ijsjes en dessertjes, ook als het druk is in uw zaak
- Hoe u de foto’s van uw creaties op sociale media post
- Krijg direct inspiratie voor een ijs-/dessertkaart die niet standaard is en waarmee u gasten gaat verrassen
Wij geven deze workshop in samenwerking met Vandemoortele, Nissei en Nic Ice.