logo chef icon search icon

BHV Training

Maandag 5 december door Firesafetytraining
Sessie 1

Duur: 9.00 tot 16.00 uur
Kosten: €179,00 pp.

BHV Maatwerk training voor de horeca

ActiFood geeft haar klanten de mogelijkheid om in het bedrijf de specifieke en algemene risico’s te trainen doormiddel van een maatwerk BHV-training. Om deze training zoveel mogelijk op maat te maken, gaan we kijken naar de specifieke risico’s die plaatsvinden in de verschillende horecabedrijven. Uiteraard is het niet mogelijk om alle risico’s te behandelen in 1 jaar. Daarom zal het programma elk jaar worden aangepast.

Voorbeelden van specifieke risico’s:

Brandwonden;
Vlam in de pan;
Verslikking verstikking;
Oogletsel;
Snijwonden;
Glaswonden;
Ontruimen van grote groepen mensen;
Incidenten met drank en drugs;
Agressie.

Ook in de horeca zijn verschillende situaties mogelijk. Zo zal de situatie in een snackbar anders zijn dan de situatie in een luxe restaurant. Tijdens de training zal geïnventariseerd worden welke varianten van specifieke risico’s van toepassing zijn en hierop worden geanticipeerd.

Verslaglegging:

Na de BHV-training zal de instructeur feedback en feed-up geven aan de hand van de bevindingen die gedaan zijn gedurende de sessie.

Toelatingseisen:

Maximaal 15 cursisten per groep mits de trainingsruimte dit toelaat. ActiFood hanteert te allen tijde de laatst uitgebrachte en geldende regels van het RIVM. Dit kan effect hebben op de training en dit zal dan ook direct gecommuniceerd worden met u als klant. Mocht de veiligheid niet gewaarborgd kunnen worden tijdens de training, dan kunnen wij genoodzaakt zijn de training te staken.

Cursustijden en locatie:

De cursus zal op werkdagen plaatsvinden van 08:30 tot ongeveer 16:00 uur bij ActiFood, Buurstede 1 te Oosterwolde.