In ons versassortiment vindt u

  • aardappelen, groente en fruit (A.G.F.)
  • vis
  • vlees / gevogelte
  • vleeswaren
  • zuivel

Voor al deze producten geldt dat vers voor ons super vers betekent, ongeacht de seizoenen en ongeacht de plaats van herkomst. Onze logica is simpel: met minder nemen wij geen genoegen. Veel verse artikelen zijn ook beschikbaar in diepvriesverpakking.

Verse aardappelen, groente en fruit

Aardappelen, groente en fruit kopen wij op contractbasis rechtstreeks in bij de telers of direct van de veiling. Alle denkbare groente- en slasoorten, rauwkost- en vruchtensalades worden voor VHC ActiFood gesneden en bewerkt. Klaar voor ambachtelijke bereiding in uw keuken.

Vers vlees / gevogelte / vis

Vlees is de spil, de muziek die het menu maakt. De keuze van het vlees bepaalt het sausje, de wijn, het totale arrangement. Of het vlees nu uit Nederland komt of van ver over de grens, VHC ActiFood verzekert u van een constante topkwaliteit, dagelijks vers aan huis bezorgd. De fijnproevers aan uw tafel weten dat te waarderen. Voor vlees mag u uiteraard ook gevogelte of vis invullen.

Verse vleeswaren

Met de vleeswaren van VHC ActiFood beschikt u over een onuitputtelijke bron van inspiratie. Onze sortering gesneden en ongesneden vleeswaren is omvangrijk en bevat naast de bekende soorten, exquise verrassingen uit het buitenland. Verder kiest u uit een breed scala aan heerlijke specialiteiten, waaronder verse paté en patétaart. Echte aanraders als amuse en voorgerecht en een belofte voor het hoofdgerecht.

Verse zuivel

Zuivel is een van de belangrijkste ingrediënten in uw keuken en een toonaangevende poot onder de arrangementen die u uw gasten voorschotelt. Logisch dat wij u de zuivel vers en dagelijks aan huis bezorgen. Het assortiment is heel divers en van constante topkwaliteit.