Frisdranken, wijnen, gedestilleerd en bieren completeren het food assortiment. Naast de bekende A-merken voeren wij voor veel artikelen ons Private Label. Een label dat staat voor gegarandeerde kwaliteit en hele scherpe tarieven. Een label om tevredenheid mee te oogsten.

Allergenen

Vanaf 2005 zijn fabrikanten verplicht om de allergenen te vermelden op de etiketten van verpakte producten. Sinds december 2014 moet u ook van onverpakte producten en gerechten die u zelf bereidt, kunnen vertellen welke allergenen zij bevatten. Klik hier voor informatie over Allergenen en om recepten samen te stellen en de daarbij behorende Allergenen direct zichtbaar te krijgen.

Onberispelijke kwaliteit tegen uiterst scherpe tarieven. Dat zijn de 2 hoofdkenmerken die het Private Label van VHC voor u erg aantrekkelijk maken.

U vindt het VHC Private Label in de productgroepen:

Zuurwaren

De zuurwaren met het VHC Private Label gaan vers van het land in de pot, zijn voortreffelijk van smaak en fris van uitstraling. U kiest uit een ruime sortering, van augurken en uitjes tot paprika,  komkommer en wortel. De ideale touch bij de garnering van bijvoorbeeld uw salades.

Papierwaren

Servetten, toiletpapier, keukenrollen of poetspapier? Simpele artikelen die moeten doen waarvoor ze dienen. Ze zijn absoluut geen ergernis waard. Kiezen voor de papierwaren met het VHC Private Label is daarom logisch. Vanzelfsprekend zijn ze van A-kwaliteit.

Noten & Zuidvruchten

Noten en zuidvruchten zijn gewild. Gezellig om te knabbelen, lekker in de keuken. In de horeca is dat niet anders dan thuis. Met pijnboompitten, walnoten of gedroogde zuidvruchten geeft u uw gerechten extra sjeu. Gebrande pinda’s, cashewnoten, amandelen, Japanse mixen, pikante mixen en melanges knabbelen heerlijk weg en nodigen uw gasten uit tot het bestellen van een drankje meer. Met het VHC Private Label vindt u ze in allerlei soorten en maten, van de voordelige horecamix tot de luxe notenmelanges.

Snacks

Snacktime! Deze puur Hollandse lekkere trek stimuleert u met de snacks uit het veelzijdige VHC Private Label assortiment. Gewoon erg lekker en constant van kwaliteit en dat is juist wat uw klant wil. Naast de traditionele kroket of frikandel heeft u met het VHC label nog veel meer te bieden voor de lekkere trek. Als tussendoortje, bij de lunch of de borrel; de snacks met het VHC Private Label vinden op elk moment gretige afnemers.

Koffie

Gebrande koffiebonen, puur en pittig, met het aroma waar de koffieliefhebber voor valt. Authentiek, krachtig en constant van smaak, eigenschappen die zich verenigen in de unieke melange van Robusta- en Arabicabonen met het VHC Private Label. Koffie van een kwaliteit die zich lang na bereiding nog heerlijk laat proeven.

Vetten & Oliën

Vetten en oliën zijn de basis voor uw gerechten. Bezuinigen op de kwaliteit daarvan is geen optie. Letten op de prijs daarentegen levert u veel voordeel op. Speel op zeker, kies voor het VHC Private Label. Deze oliën en vetten zijn bijzonder voordelig geprijsd en qua kwaliteit meten ze zich moeiteloos met de grote merken.

Sauzen

Een ruim assortiment aan smaakvolle sauzen, uiterst gebruiksvriendelijk, praktisch en aantrekkelijk verpakt. Met de sauzen van het VHC Private Label haalt u een gegarandeerd goede kwaliteit in huis.