chef icon search icon

Uitgelicht en acties

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Weekaanbiedingen

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en acties die wij bij ActiFood aanbieden en profiteer van vele kortingen. Voor meer aanbiedingen verwijzen wij u graag naar onze online folder.

Bekijk de weekaanbieding

 

Nieuw bij VHC ActiFood

Plantaardig Barista van ZuivelrijckSinds een aantal jaren is het gebruik van plantaardige baristadranken in de koffie sterk toegenomen. Zuivelrijck is er nu in geslaagd om een biologische Plantaardige Baristavariant te ontwikkelen, die makkelijk opschuimt, lekker romig is én goed smaakt.Gratis proefpakket ontvangen én/ of latte art workshop voor je personeel organiseren? Bekijk de flyer voor meer informatie!

Nieuw bij VHC ActiFood: Vegan visboer

Al het goede van vis, maar dan beter!

Appeltaartactie

Wij maken van jouw terrasseizoen een groot succes met onze unieke appeltaartactie. Koop onze appeltaarten de rest van het jaar in tegen een vaste lage prijs.

Geldig t/m 31 december 2023

Nieuw bij VHC ActiFood: Yoder Pellet Grill

Pellet grills zijn een type barbecuegrill dat houtpellets gebruikt als brandstof. Ze bieden een combinatie van gemak, smaak en veelzijdigheid bij het grillen van voedsel. Met een pellet grill kunt u de temperatuur nauwkeurig regelen en verschillende soorten houtpellets gebruiken om smaak aan uw gerechten toe te voegen.

 

Cup Concept

De beste herbruikbare bekers zijn nu beschikbaar op Actifood.nl! Onze selectie bevat zowel bedrukte als onbedrukte herbruikbare bekers, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij je stijl of merk past. Bovendien bieden we verschillende modellen en maten aan, zodat je altijd een beker kunt vinden die bij je behoeften past.

Bekers van Cup Concept